Trygt dit du skal…

Tide Buss driver rutekjøring i Hordaland, Nord-Rogaland, Nordmøre og Sør-Trøndelag.   I tillegg driver vi en utstrakt virksomhet med turbusser og ekspressbusser.

 


Tide leverer sitt beste kvartalsresultat 11.11.2014

Tide leverer det beste kvartalsresultatet etter at samtlige kontrakter på rutekjøring ble anbudsutsatt. Samtidig er det første gang vi leverer positive resultater to kvartaler på rad. Vi fortsetter den positive trenden vi har sett gjennom året sier konsernsjef i Tide ASA Roger Harkestad

Les mer
NORGES LENGSTE BUSS I BERGEN 20.10.2014

Fredag 17. oktober kjørte Norges lengste buss i land i Bergen.  Bussen er 24 meter lang, rommer 150 passasjerer og er en hybridbuss drevet av biogass og elektrisitet.  Bussen eies av Skyss men skal drives av Tide.  Les mer på Skyss' hjemmeside.

Les mer
Tide leverer en økt EBITDA i andre kvartal 2014 i forhold til tilsvarende kvartal året før 21.08.2014
Vi fortsetter å levere positive resultater i den underliggende driften, og vi ser en fremgang i forhold til tilsvarende perioder i fjor. Igangsatt prosjekter for bedret drift begynner å gi resultater, sier konsernsjef i Tide ASA Roger Harkestad. 
Les mer
TORSDAG 12. JUNI FÅR ÅSANE DIREKTE FLYBUSS TIL BERGEN LUFTHAVN 11.06.2014
Fra torsdag 12. juni kan beboere i Åsane ta Flybussen direkte til flyplassen.  Da åpner Tide sin nye flybussrute fra Åsane terminal via Fløyfjellstunnelen og Fyllingsdalen til Bergen lufthavn. Samtidig åpner Tide en tilbringertjeneste mellom Flybussen og Haukeland sykehus. 
Les mer

Arkiv

 

 

 

Ikon for telefon 05505
Spørsmål eller tilbakemeldinger?
Kontakt oss på epost: post@tide.no
Choose language: Norsk   |  English
Tide Buss
Rutebuss Trondheim
Rutebuss Hordaland Bergen
Rutebuss Haugesund
Ekspressbuss
Flybussen
Tide Reiser
Pakketurer
Dagsturer
Gruppereiser
Leie buss
Tide logo
 
Et selskap i DSD-konsernet: DSD - Det Stavangerske Dampskibsselskab AS Norled Norlines DSD Shipping AS