Trygt dit du skal…

Tide Buss driver rutekjøring i Hordaland, Nord-Rogaland, Nordmøre og Sør-Trøndelag.   I tillegg driver vi en utstrakt virksomhet med turbusser og ekspressbusser.

 


TIDE FORTSETTER DEN GODE TRENDEN OG LEVERER OVERSKUDD 13.02.2015
- Tide leverer det beste årsresultatet etter at samtlige kontrakter på rutekjøring ble anbudsutsatt. Samtidig leverer Tide et godt kvartalresultat for 4. kvartal som normalt er det svakeste gjennom året. Den positive trenden vi har sett gjennom året befester seg i tallene for 4.kvartal og i årsresultatet sier konsernsjef i Tide ASA Roger Harkestad. 
Les mer
POLITISK STREIK ONSDAG 28. JANUAR 28.01.2015
Den politiske streiken som finner sted onsdag 28. januar mellom kl. 1400 og 1600 vil få en del konsekvenser for de rutene Tide kjører.
Les mer
Tide leverer sitt beste kvartalsresultat 11.11.2014

Tide leverer det beste kvartalsresultatet etter at samtlige kontrakter på rutekjøring ble anbudsutsatt. Samtidig er det første gang vi leverer positive resultater to kvartaler på rad. Vi fortsetter den positive trenden vi har sett gjennom året sier konsernsjef i Tide ASA Roger Harkestad

Les mer
NORGES LENGSTE BUSS I BERGEN 20.10.2014

Fredag 17. oktober kjørte Norges lengste buss i land i Bergen.  Bussen er 24 meter lang, rommer 150 passasjerer og er en hybridbuss drevet av biogass og elektrisitet.  Bussen eies av Skyss men skal drives av Tide.  Les mer på Skyss' hjemmeside.

Les mer

Arkiv

 

 

 

Ikon for telefon 05505
Spørsmål eller tilbakemeldinger?
Kontakt oss på epost: post@tide.no
Choose language: Norsk   |  English
Tide Buss
Rutebuss Trondheim
Rutebuss Hordaland Bergen
Rutebuss Haugesund
Ekspressbuss
Flybussen
Tide Reiser
Pakketurer
Dagsturer
Gruppereiser
Leie buss
Tide logo
 
Et selskap i DSD-konsernet: DSD - Det Stavangerske Dampskibsselskab AS Norled Norlines DSD Shipping AS DSD Shipping AS